L'aposta pel teatre de l’Ajuntament de Canals reuneix a 7.000 espectadors en 2022
20/12/2022
La forta aposta de l’Ajuntament de Canals per portar una programació teatral de primer nivell al poble s’ha traduït aquest 2022 en 30 representacions que han congregat un total de 7.000 espectadors i espectadores al Centre Cultural Calixt III. 

Aquesta oferta ha sigut possible gràcies a un important esforç econòmic del consistori i al recolzament de les institucions autonòmiques i estatals: Ministeri de Cultura (programa PLATEA), Conselleria de Cultura (programa CIRCUIT CULTURAL VALENCIA) i Diputació de Valencia (programa SARC).

El públic ha pogut gaudir de representacions infantils, escolars, de dansa, de circ i comèdia, entre altres. La gran afluència és una gran notícia a nivell cultural per a Canals, però també té un impacte directe en l’economia del poble, donada l’afluència d’espectadors d’altres municipis i comarques.

És per això que des de la regidoria de Cultura ja s’ha preparat la pròxima temporada teatral gener-juny 2023, els abonaments per a la qual ja es poden adquirir a agendacanals.com i presencialment a Ca Don José.

REGALA’T TEATRE ESTES FESTES!!!!