XLI Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”
05/01/2023
El XLI Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, que organitza anualment l'Associació Fotogràfica Canals en col·laboració amb la regidoria de Cultura, ha repartit 1.150 € en la seua edició d'aquest any. 

Pel que fa als premis a col·leccions fotogràfiques, el Col·lecció d'Honor, dotat amb 500 €, va ser per a "Human's" de Jesus Garcia Orihuela, mentre que el Col·lecció Accèsit, dotat amb 350 €, va ser per a "Petit", de Javier Arcenillas.

En la categoria de fotografies, el Primer Premi, dotat amb 110 €, va ser per a "Braile" de Paco Murcia Grau; el Segon Premi, dotat amb 100 €, per a "Reminiscencias" de Carmen Pastor Borrell, i el Tercer Premi, dotat amb 90 €, per a "Prisas Procesionales" de Eduardo Espejo Reyes.

En total, es van presentar 61 col·leccions, amb 183 fotografies, corresponents a 32 autors, i 34 fotografies soltes, corresponents a 8 autors. El jurat va estar conformat per membres de l'Associació Fotogràfica Yecla.

Les obres premiades es podran visitar a la planta baixa del CC Ca Don José en una exposició que s'inaugurarà divendres, 6 de gener, després de la presentació de la Festera de Gràcia Infantil.