Ja a la venda els diferents tipus d'abonaments per a la temporada teatral gener-juny de 2023
10/01/2023
L'Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Cultura, torna a apostar per una programació de qualitat i per a tots els gustos de cara a la temporada gener-juny de 2023. Els diferents tipus d'abonament es poden adquirir ja a la web (agendacanals.com) i presencialment a Ca Don José.

En total, gaudirem de 10 obres a partir del 27 de gener, amb musicals, comèdies i teatre infantil, entre altres. A disposició del públic s'ofereixen quatre abonaments diferents, com el Familiar 3R, dirigit als més menuts i les més menudes. Per 10 euros es poden gaudir els espectacles “Dumbo, el musical”, “Viatge d’Oz, el musical” i “La Bella durmiente”.

El de Temporada inclou set obres (“La cuenta”, “Suspensión”, “Atra Bilis”, “Pamela Palenciano”, “Estimats pares”; “Houdini” i “Waterloo”) per 38 euros. Amb aquest abonament es podrà deduïr el 21% de l’IRPF autonòmic en la declaració de la renda anual.

També es podrà deduir aquest impost amb l'Abonament 5R, el qual, per 28 euros, inclou els espectacles “La cuenta”, “Suspensión”, “Atra Bilis”, “Estimats pares” i “Houdini”. Finalment, l'Abonament 3R, que permet l'entrada a “Suspensión”, “Atra Bilis” i “Estimats pares” es pot adquirir per 16 euros.