Canals impulsa l'associacionisme cultural local amb la Primavera Cultural 2023
05/04/2023
Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Cultura, que té com a finalitat fer públiques aquelles associacions culturals del poble amb la intenció que totes i tots coneguen quines són les seues propostes, les activitats que duen a terme i en quins horaris.

A Canals ens esperen dues setmanes de concerts, xarrades, projeccions cinematogràfiques, lectures obertes, entre d'altres.

La nova iniciativa es durà a terme el dilluns, 17 d'abril, i finalitzarà el diumenge dia 30. Això no obstant, i com a colofó d'aquesta important programació d'activitats culturals, el dissabte 29 d'abril, tindrà lloc la Trobada d'Associacions Culturals a l'avinguda Vicente Ferri.

Un dels propòsits principals d'aquest projecte, és aconseguir que la ciutadania torne a girar la mirada cap a la cultura i a les associacions del poble. Per això, s'ha treballat en el desplegament d'una copiosa programació d'activitats populars accessibles a tots els públics. És essencial facilitar l'accés al teixit associatiu en l'àmbit cultural.

Consulta la programació completa: