Canals viurà la primera edició de 'Música al Centre Cultural Calixte III'
06/04/2023
La regidoria de Cultura aposta per ampliar el ventall amb espectacles musicals al Centre Cultural Calixte III. Després de l'èxit de les edicions dels espectacles teatrals, Canals busca aconseguir assentar la música amb grups professionals. 

Aquesta nova proposta donarà el tret d'eixida amb el grup 'Balkanal Band', on formen part els canalins Carlos Llorens i Vicent Pla, qui faran el seu debut el dissabte, 13 de maig. Ens oferiran estils musicals d'altres cultures, així com, música de països de l'est amb la temàtica balcànica i klezmer. A més a més, fusionen estils americans de "BrassBand", tot acompanyat per jocs de llums i una escena coordinada.

Una gran varietat musical on també comptarem amb flamenc de la mà de 'Eternas. Mujer Creadora', un grup format per cinc dones flamenques i artistes amb l'objectiu de reivindicar un espai propi en l'escena flamenca. Manté la puresa i el compàs amb la intenció d'embolicar-lo en una essència més femenina i
amb una temàtica pròpia en la qual prevalen les referències a la solidaritat, la igualtat, la justícia i l'amor en totes les seues manifestacions i formes.

També oferim música a cappella amb un dels grups més importants del panorama espanyol Melomans i el seu espectacle 'Se canta pero no se toca!'. És un espectacle fresc, dinàmic i divertit on quatre veus a cappella, amb l'humor com a vehicle, faran un repàs de cançons d'avui i d'ahir.

I per a tancar, un duo excepcional de viola i guitarra dels músics David Fons i Rubén Parejo. Fons és un dels més destacats violistes de la seua generació, reconegut nacional i internacionalment com a guanyador de primers premis de viola nacionals i internacionals i Parejo, Acadèmic Numerari de la M.I. Acadèmia de la Música Valenciana, ha estat elogiat per la seua manera d'interpretar tant per la premsa com per revistes especialitzades.

No et pots perdre aquesta primera edició de música al Centre Cultural amb grups professionals.

A partir de hui es pot aconseguir l'abonament per als 4 espectacles amb un preu de 12 €, però si prefereixes comprar entrades soltes, es posaran a la venda a partir del 2 de maig.