Programació teatral setembre-desembre 2023
16/06/2023
Després del parèntesi per l'estiu, el teatre tornarà al setembre a Canals amb una nova programació que oferirà opcions per a tots els gustos i tots els públics. Les renovacions dels Abonaments de Temporada, per a aquelles persones que compraren el de gener-maig, es podrà dur a terme entre el 20 de juny i el 5 de juliol.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Canals manté la seua ambiciosa aposta pel teatre de qualitat amb fins a 12 obres que van des de comèdia a drama, passant per monòlegs i teatre infantil.

L'Abonament de Temporada, que tindrà un preu de 40€, es podrà adquirir de nova alta des del 6 de juliol, i serà vàlid per a set espectacles: “Matriu”, “El moble”, “El lago”, “La mujer de negro”, “L’últim ball”, “El inconveniente” i “El sonido oculto”.

Com sempre, hi haurà opcions més econòmiques com el Abonament 5R, vàlid per a cinc obres (“El lago”, “La mujer de negro”, “L’últim ball”, “El inconveniente” i “El sonido oculto”) i a la venda des del 18 de juliol per 30€; i l'Abonament 3R, vàlid per a tres obres (“El lago”, “El inconveniente” i “El sonido oculto”) i a la venda des del 29 de juliol per 18€.

Finalment, des del 20 de juny es podrà adquirir l'Abonament 4R Familiar, que dona accés als quatre espectacles infantils (“Amic Frankie”, “Mulan”, “La máquina de Rube Goldberg” i “Mary Poppins”) per tan sols 12€.

Tots aquests abonaments es podran comprar online en agendacanals.es i presencialment en Ca Don José. De nou, amb els abonaments de Temporada i 5R es podrà deduir el 21% de l’IRPF autonòmic en la declaració de la renda anual.